English (United Kingdom)Dutch-Netherlands

Paarden

Cho’s Pepper (1998)

Cho’s Pepper is op dit moment mijn toppaard. Met hem rijd ik momenteel nationale en internationale wedstrijden op Young Riders niveau, thuis zijn we aan het doortrainen richting het zware werk.

Pep, zoals hij thuis genoemd wordt is een werkwillig paard. Hij is echt mijn maatje en zal ‘no matter what’ voor me door het vuur gaan. Hij is een echte knuffelkont en houdt van aandacht. Verder is hij erg eigenwijs en enorm heet met rijden. Hoe meer ik met hem werk, hoe geweldiger hij het vindt en hoe heter hij ervan wordt. Een top karakter met een topsportermentaliteit dus.

 

Cho’s Beverly (2006) - Verkocht/Sold

Cho’s Beverly is mijn toekomstpaard. Ze is een echte diva, zoals ze thuis ook vaak genoemd wordt. Ze weet precies wat ze wil, is enorm eigenwijs en is enorm pittig en heet. Ze houdt van aandacht, en absoluut niet van waterplassen. Ze houdt ervan voor me te werken, maar heeft ook dan een eigen willetje. Een echte uitdaging dus.

Cho’s Balin (2006)

Cho’s Balin is onze grote vriendelijke reus. Deze naam heeft hij te danken aan zijn grootte en zijn karakter. Hij is een geweldige knuffelkont, houdt van spelen in de wei en zal onder het zadel altijd zijn best voor je doen. Toch kan hij af en toe flink eigenwijs zijn, maar gelukkig weet ik daar wel raad mee.