English (United Kingdom)Dutch-Netherlands

Wat kunt u voor mij betekenen?
Een topsporter kan zijn of haar sport bijna niet meer uitoefenen zonder een aantal sponsoren. Dit geldt ook voor mij. Ik rijd steeds meer internationale wedstrijden en dat zijn erg kostbare aangelegenheden. Niet alleen de reis naar de bestemming kost geld, maar ook de kosten van de wedstrijd zelf zijn hoog. Verder ben ik op dit moment aan het kijken naar een grote vrachtwagen waarin al mijn spullen meekunnen, Cho’s Pepper comfortabel kan worden vervoerd en mijn groom en ik kunnen overnachten. Ook de wekelijkse trainingen bij Anky van Grunsven zijn kostbaar. Het zou fantastisch zijn als u mij financieel zou willen steunen in mijn sport en passie zodat ik ambitieus door kan gaan. Met enige brutale moed benader ik daarom u als mogelijke sponsor.

En wat heb ik u te bieden?
En daar staat natuurlijk ook wat tegenover! Uw bedrijfsnaam en logo worden op verschillende plekken genoemd en getoond, uw bedrijfsnaam kan worden gekoppeld aan de naam Cho’s Pepper en ik kan paardenclinics of presentaties over topsport geven binnen uw bedrijf.

Waarom ben ik voor u de juiste partner?
U kunt kiezen uit tientallen vormen van sponsoring, waarom zou u ervoor kiezen mij te sponsoren? Ik ben jong, enthousiast en zet me voor de volle 100% in voor mijn sport, net als u dat doet voor uw bedrijf. Ik neem met een 7 geen genoegen, maar ga altijd voor een 9 of een 10. Dit komt niet alleen mijn eigen resultaat ten goede, maar ook uw bedrijfsnaam. Immers, hoe beter mijn resultaten hoe meer uw naam genoemd wordt. Maar het belangrijkst is mijn mentaliteit: ik leef voor de sport maar ben me goed bewust van de wereld daaromheen. Ik ben sociaal, sta met beide benen op de grond en arrogantie is mij vreemd. Dit alles maakt mij de beste ambassadrice die u zich voor uw bedrijf kunt wensen.

Sponsorpakketten:
De eerste 4 packages gelden voor paarden die mijn eigendom zijn.

1. Package SUPERIOR (25.000 euro)
- Bedrijfsnaam voor de naam van al mijn top-wedstrijd paarden
- VIP plaatsen tijdens belangrijke wedstrijden (nader te bepalen)
- Logo op vrachtwagen 2x (voor- en zijkant), afmetingen groter dan package GOLD, SILVER, BRONZE
- Logo op website (prominente plaats)
- Logo op dekje + kleding
- Bedrijfspresentatie topsport EN clinic 2x
- Eventueel gratis lessen aan door sponsor voorgestelde ruiter (gedurende een jaar, eens in de 2 weken)

2. Package GOLD (10.000 euro)
- Bedrijfsnaam voor de naam van al mijn aankomende/jonge talentvolle paarden
- Logo op website
- Logo op vrachtwagen 1x (achterkant)
- Bedrijfspresentatie topsport EN clinic 1x

3. Package SILVER (7500 euro)
- Logo op website
- Logo op vrachtwagen 1x (achterkant)
- Bedrijfspresentatie topsport OF clinic

4. Package BRONZE (5000 euro)
- Logo op website
- Logo op vrachtwagen 1x (achterkant)

5. Package INVESTMENT
Dit pakket wordt op maat gemaakt voor een sponsor die hierin geïnteresseerd is. Dit pakket betreft het investeren in paarden die in training komen bij mij. Het uiteindelijke doel is het verkopen van deze paarden waarbij de winst (na aftrek van de kosten over de trainingsperiode) 50/50 wordt verdeeld over de investeerder en mij. Indien gewenst zal dit paard ook de bedrijfsnaam als voorvoegsel krijgen.